Podignite vibraciju svog životnog prostora

Svaki dom, svaki životni prostor je zasebni psihoenergetski sustav/energetsko polje koje sadrži energiju svakog člana koji boravi ili je boravio u njemu. Podizanjem vibracije doma čiste se zaostale energije, razni emocionalni oblici i misli, te se podiže i vibracija osoba koje borave u njemu. Zato je s vremena na vrijeme poželjno energetski podići prostor. Visokoenergetski prostor omogućava nam lakoću i radost življenja, potiče kreativnost i energetski nas puni. Baš kao i sveta mjesta. Sigurno ste osjetili promjenu raspoloženja kada uđete u sveti prostor ili na mjesta gdje zemlja prirodno odašilje više vibracije. Neka Vaš dom bude sveto mjesto za Vas i svakoga tko u njega uđe, neka odašilje više vibracije.

Ako osjećate da u Vašem domu prevladavaju energije koje vas koče i iscrpljuju, vrijeme je za čišćenje i podizanje vibracije doma.  Energije koja se ne vide, a možemo ih opaziti kao poremećaji spavanja, strahovi, agresija, emocionalna napetost, potreba za svađom, pokazatelji su da ima zaostalih energija u okružju. Kao što će svjesna osoba zaviriti u sebe i izaći iz takvih energetskih struktura, tako je i domu potrebna pažnja i ljubav kako bi zaživio kao sveti prostor.

Za čišćenje zaostalih energija i podizanje vibracije koristimo Quantec sistem. Quantec  je računalni sistem koji koristi princip kvantne fizike za uspostavljanje interaktivne bio komunikacije na daljinu. Pomoću fotona na fotografiji, koja služi kao energetski zapis informacija, sistem skeniranjem prepoznaje zaostale energije i iz svoje bogate baze podataka odabire one informacije koje su trenutno potrebne za čišćenje i podizanje vibracije Vašeg doma. Istim putem preko fotografije, potrebne informacije odašilje u Vaš dom. Informacije se odašilju u intervalu od svaka dva sata idućih mjesec dana, kako bi kontinuirano djelovanje obuhvatilo svaki djelić zaostale energije.

Ako je ovaj tekst pobudio Vaše zanimanje i odlučili ste podići vibraciju svog životnog prostora, možete mi poslati potrebne podatke. Potrebna mi je adresa i fotografija prostora fotografirano iz vana ili unutrašnjosti. Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa.

Primjer iz prakse

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju  
INTENZIV GNOZE s Alternativnom Tehnikom metoda Spiritualne Tehnologij
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr
Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, naprav
DP4 – Duboki PEAT četvrte razine razvio je Živorad Mihajlović S
Na putu samoostvarenja, praktičar se mora prije ili poslije suočiti
DINAMIZMI I HIJERARHIJA CILJEVA Sve naše težnje, nedostaci, mane
Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo
Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji staln
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: