Vibracija boja

Kada se bijelo svjetlo koje predstavlja čistu svijest, propusti kroz prizmu/duh, dobijamo boje, a boje predstavljaju emocije. Ne samo da boje utječu na naše emocije, već i naše emocije utječu na naš odabir boja. Naša omiljena boja govori o stanju naše životne sile, ona je izraz naše duše, a duša zna koja boja joj trenutno odgovara.

Svako od nas ima svoju osobnu paletu boja koja kad je prošarana nastaje poremećaj. Quantec kod skeniranja očita koje boje je premalo, a koje previše i na temelju rezultata dodaje, odnosno uklanja boje. Boje nam na mentalnom  planu  pomažu očistiti  misli, otvaraju nas za nove ideje, pomažu nam pri koncentraciji i daju nam  snagu.  Uravnotežuju naše emotivno stanje . Pomažu nam kod prevladavanja stresa i šoka, uklanjaju ljutnju, bijes i tugu.  Pomažu nam kod osjećaja potištenosti, daju nam psihičku sigurnost i  unutarnju ravnotežu. Potiču organizam na samoobranu. Svaka boja je određena frekvencija i kao takvu quantec šalje  energetski u naše  bio polje.

 

Ljubičasta upućuje na samospoznaju i duhovnu svjesnost. To je jedinstvo s vašim Ja, s duhovnošću i višom  svijesti. Djeluje smirujuće, tako da pomaže u liječenju problema sa spavanjem i problema uzrokovanih stresom. Ljubičasta u velikoj mjeri pomaže prilikom meditacija.

 

 

Indigo upućuje na odgovornost prema sebi, odgovornost da se prati put  duše i osobnih potreba, vjera u intuiciju. Također pomaže kod meditacije. Pomaže kod problema s tlakom, glavobolje, migrena, poremećaja vida, glaukoma, katarakta, problema sa sinusima, nekih vrsta poremećaja sluha.

 

 

Plava upućuje na samoizražavanje, govor, komunikaciju.  Pomaže kod  problema s tiroidnom žlijezdom, anoreksije, astme, bronhitisa, problemi sa sluhom, tinitusa, problemi gornjeg probavnog trakta, upale i krajnika.

 

 

 

Zelena upućuje na ljubav i ljubav prema sebi, sposobnost da se bezuvjetno daje i prima. Pomaže kod  bolesti srca i bolesti imunog sistema. Zelena je boja harmonije i može biti korisna u stresnim razdobljima.

 

 

 

Žuta upućuje na vlastitu vrijednost. Ona pokazuje što mislimo o sebi i kako mislimo da nas drugi doživljavaju. Ovo je područje  ega, intelekta i samopouzdanja. Pomaže kod problema kao što su  dijabetes, upala pankreasa, bolesti jetre, čir na želucu, žučni kamenac. Djeluje stimulativno i pomaže pri koncentraciji.

 

 

Crvena se odnosi na naše instinkte i pobuđuje emocije, daje nam hrabrost i snagu, stabilnost i sigurnost. Pomaže kod problema kao što su  zatvor, dijareja, hemoroidi, kolitis, Kronova bolest, hladni prsti na rukama i nogama, učestalo mokrenje, visok krvni tlak, bubrežni kamenac, impotencija, problemi s kukovima, nogama i stopalima, potiče apetit. Crvena djeluje stimulativno i daje nam energiju, prema tome djeluje blagotvorno na umor i letargiju.

 

 

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju  
INTENZIV GNOZE s Alternativnom Tehnikom metoda Spiritualne Tehnologij
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr
Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, naprav
DP4 – Duboki PEAT četvrte razine razvio je Živorad Mihajlović S
Na putu samoostvarenja, praktičar se mora prije ili poslije suočiti
DINAMIZMI I HIJERARHIJA CILJEVA Sve naše težnje, nedostaci, mane
Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo
Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji staln
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: