Krugovi u kojima gubimo energiju

Cijeli naš život bazira se na akcijama, a svaka započeta akcija je pokretanje novog ciklusa. Energetski gledajući taj ciklus možemo predočiti kao krug. U uvjetovanoj realnosti u kojoj živimo, sve se bazira na polaritetima. Tako se ovakav energetski krug bazira na polaritetu početak i završetak, između kojih kruži energija.

Gubitak energije događa se ukoliko krug nije zatvoren. A to je ujedno i najveći problem velikom broju ljudi, ne zatvaranje krugova. Ta pukotina u nezatvorenom krugu, mjesto je na kojem nam doslovno curi energija. To su također i otvorena vrata za ulaz toksičnih sadržaja.


Pukotina nastaje vrlo jednostavno, donesemo neku odluku, započnemo akciju i ne završimo je. Primjerice donijeli ste odluku da ćete prestati pušiti. I ujutro se probudite, ne zapalite, otiđete na posao i do kraja dana već desetak puta prekršite tu odluku. S izgovorom pokušat ću sutra,.......sutra naravno ista priča. To je odgađanje i na taj način gubite ogromnu količinu energije.

Svaki započeti i nezavršeni projekt s energetske strane još uvijek postoji. Vi ste možda i zaboravili na njega, međutim energija koja je nastala odlukom da dovršite taj projekat još uvijek je tu. I kucka, uzima vam energiju na nesvjesnom nivou. Banalne situacije poput nekog dogovora na koji niste došli ili niste vratili posuđenu stvar, također stvara pukotinu. Pukotine nastaju u akcijama koje znamo da bi trebali započeti i već smo donijeli tu odluku, međutim iz nekog razloga još stojimo na mjestu. Također nezdrave životne navike, odnosno akcije koje ne možemo prestati raditi. Negdje u sebi znate da su te navike štene i već ste donijeli odluku, ali nikako da ih prestanete raditi. Radije nemojte donositi odluke koje niste spremni završiti, dok energetski ne ojačate i povisite svoju vibraciju kako bi mogli privesti akciju kraju.

Što više imate nezavršenih akcija, to imate manje energije za bilo kakvu akciju. Zato je nužno osloboditi energiju iz nezatvorenih krugova. Kako ćete svjesno zatvoriti jedan po jedan krug, primijetit ćete kako imate sve više i više energije. Krenite od manjih akcija za koje vjerojatno imate energiju, kako bi kasnije mogli zatvoriti veće. Vremenom će vam završavanje akcija postati način života, imat ćete više energije i vremena.

Neke ćete odluke i poništiti i na taj način zatvoriti krug. Ako je odluka pogrešna ili nije ni bila vaša, poništite tu odluku. Donesite odluku kao i na početku, samo ćete u ovom slučaju tom odlukom poništiti prethodnu. To treba napraviti svjesno i s potpunim razumijevanjem, da ne ostane ništa visiti u zraku vezano uz tu odluku.

Ako je ovja tekst privukao vašu pažnju i donijeli ste odluku da ćete zatvoriti krugove ili ste samo pomislili kako je to u redu, moja je preporuka da krenete već danas. Dopustite si da vas zapljusne val oslobođene energije.

Irena A.

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju  
INTENZIV GNOZE s Alternativnom Tehnikom metoda Spiritualne Tehnologij
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr
Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, naprav
DP4 – Duboki PEAT četvrte razine razvio je Živorad Mihajlović S
Na putu samoostvarenja, praktičar se mora prije ili poslije suočiti
DINAMIZMI I HIJERARHIJA CILJEVA Sve naše težnje, nedostaci, mane
Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo
Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji staln
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: