Kozyrevo ogledalo

Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, napravljen od poliranog aluminija. Instaliran je tako da stvara zatvoreni prostor u kojem se neutralizira elektromagnetsko polje zemlje i drugih elektromagnetskih polja i nepoželjnih zračenja, što omogućuje osobi veći pristup solarnim i galaktičkim informacijama. Osoba se smjesti u sredini uređaja, u središtu vrtložne energije.

U ogledalu također vrijedi i zakon optičke refleksije, gdje zračenje svake stanice isijava i reflektira se nazad u tijelo, te na taj način stvara i ojačava torzijsku sferu. Ljudsko energetsko polje može biti modelirano kao samorefleksivna torzijska sfera životne energije. Jednom kada osoba pristupi stanju torzijskog polja, a to se događa u Kozyrevom ogledalu, njezina svjesnost se počinje uvećavati. Fizika torzijskih polja je obećavajuća fizika psihokineze i telepatije, te nam pokazuje kako svemir kreira hologram koji izgleda kao pradavno informacijsko polje etera, bolje poznato kao Akasha polje. Ono je knjiga života koje ima zapise o svemu što se ikada dogodilo u svemiru i što će se ikada dogoditi u budućnosti. To nam omogućuje iscjeljenje ne samo fizičkog tijela i fizičke realnosti, već iscjeljenje na razni duševnog nivoa.

Kozryevo ogledalo dokazuje postojanje torzijskog energetskog polja koje postoji izvan elektromagnetizma i gravitacije, koje putuje puno brže od svjetlosti. Kozryev je tu brzinu nazvao tijek vremena, Einstein je tu energiju nazivao eter, dok je drugi nazivaju energijom nulte točke. Kozryevo ogledalo omogućuje nam da komuniciramo s tom energijom.

Torzijsko energetsko polje, sfera svjesnosti

Znanost je već dokazala i objasnila energetsko polje. Među prvim znanstvenicima tu je astrofizičar i astronom dr. Nikolaj Aleksandrević Kozyrev koji je i tvorac Kozyrevog ogledala. Kozyrev je proučavao i dokazao postojanje torzijske, toroidalne energije koja doslovno prožima čitav svemir. Ta energija ima oblik vorteksa/sfere i njezina najvažnija karakteristika je ta da se sfera torzijske energije nikada ne može iscrpiti. Također ta sfera je svjesna, pohranjuje informacije i time nam omogućava promijeniti percepciju i živjeti istinu. To je životna energija i što imamo više torzijske energije u sustavu to smo svjesniji i zdraviji u svim segmentima života.

Naše stanice se konstantno mijenjaju, u ovome trenutku odumiru stare i rađaju se nove. Kakve će biti nove stanice, ovisi o našem trenutnom stanju. Cilj je obnoviti torzijsku energiju i stvoriti torzijsku strukturu na svim razinama. Na fizičkoj razini to znači da je svaki organ, svaka stanica zapravo mala torzijska sfera i ta se energija obnavlja i stapa u veću sferu. Tada imamo pristup energiji koja je neiscrpna, samoobnovljiva i neovisna i tada se pokreće iscjeljenje na svim razinama i u svim segmentima života. Na energetskoj razini to znači da cijelo energetsko tijelo postaje sfera životne energije i tada je moguće pomicati svjesnost u više dimenzije.

Kozyrev je dokazao kako ljudske misli i osjećaji također generiraju torzijske valove. Mogao je mjeriti torzijske valove, koje je prouzročila nenadana promjena ljudskih emocija. Kozyrev je dokazao da je svijest povezana s vibracijama etera.

Unutar torzijskog energetskog polja, prošlost, sadašnjost i budućnost postoje u isto vrijeme i u svakom mjestu. To otkriće je temelj znanstvenog objašnjenja svih psihičkih fenomena.

Znanstvenici  Ruske  akademije znanosti A.Trofimov i V.Kaznachev  tridesetak godina kroz niz eksperimenata nastavili su Kozyrev rad i razvili vrlo praktična objašnjenja. Koristili su Kozyreva ogledala u mnogim eksperimentima kako bi se bolje razumjela ljudska psihofiziologija, patologija bolesti i zdravlje, telepatija i osjećanje na daljinu.

Zaključili su da je elektromagnetsko polje zemlje zapravo „veo“ koji filtrira vrijeme i prostor dolje prema našoj svakodnevnoj njutnovskoj realnosti, omogućujući nam da imamo ljudsko iskustvo prostora i linearnog vremena. U odsutnosti tog elektromagnetskog polja zemlje imamo pristup u energetsko polje trenutne prisutnosti koja se nalazi u osnovi naše realnosti. Također, ograničavajući efekti elektromagnetskog polja osobe moderiran je elektromagnetskom aktivnošću okoline i strukture njezinog bio polja.

Dokazali su da Kozyreva ogledala reflektiraju svjesnu misaonu energiju, energiju koja egzistira unutar torzijskog polja, natrag prema onome koji misli. Također, ogledala daju pristup povišenoj svjesnosti i promijenjenim stanjima svijesti, uključujući nelinearno vrijeme, vrlo slično kao i u stanju duboke meditacije.

 

Pozivam Vas da osobno iskusite dobrobiti Kozyrevog ogledala

Video

 

Isječak iz filma Thrive, animacija protoka energije kroz torus

Matematičari ovaj uzorak zovu torus. Energija u torusu ulijeva se u jednom kraju, kruži oko središta i izlazi van na drugoj strani. Uravnotežen je, samoregulirajući i uvijek cjelovit

 

 

Reference: http://www.soulsofdistortion.nl/, http://korotkov.info/, http://rexresearch.com/kaznachv/kaznachv.htm

Povezani blog: Energetsko i magnetsko polje čovjeka i Zemlje, Izvadak iz knjige: „Uzrok i nastanak svih bolesti"

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju  
INTENZIV GNOZE s Alternativnom Tehnikom metoda Spiritualne Tehnologij
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr
Kozyrevo ogledalo (Kozyrev mirror) je uređaj konkavnog oblika, naprav
DP4 – Duboki PEAT četvrte razine razvio je Živorad Mihajlović S
Na putu samoostvarenja, praktičar se mora prije ili poslije suočiti
DINAMIZMI I HIJERARHIJA CILJEVA Sve naše težnje, nedostaci, mane
Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo
Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji staln
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: